Verstopte rioolafvoer

Loopt het water niet meer weg in de afvoer van de wc, keuken, badkamer, wasbak of elders in het huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van een rioolverstopping, wat wij in een handomdraai kunnen oplossen.

Het kan zijn dat de verstopping in het riool onder uw woning zit, maar deze kan ook in het openbare riool zitten. Wij beschikken over alle kennis en middelen om elk soort rioolprobleem op te lossen. Neem direct contact op:

Ontstoppen met veer of hogedrukunit

Ontstoppingsveer:

Bij het ontstoppen van afvoeren met kleinere diameters maken we vaak gebruik van een veermachine welke is voorzien van verschillende reinigingskoppen die de wanden van de afvoer schoon schrapen, wat daarna wordt weggespoeld tot in het hoofdriool.

Hogedrukunit:

Bij het ontstoppen van afvoeren met bredere (vanaf 75mm) diameters maken we vaak gebruik van hogedrukapparatuur, welke is voorzien van verschillende reinigingskoppen die de wanden schoon spuit, waarna de verstopping los zal schieten en in het hoofdriool terechtkomt.

Rioolstank of terugkomende verstopping?

Wanneer u last heeft van een terugkomende verstopping of rioolstank in uw huis, dan is er waarschijnlijk iets kapot in het riool. In dit geval zullen wij met rookdetectie of camera inspectie achterhalen waar het probleem zit en dit vakkundig oplossen. Veel voorkomende oorzaken voor stankoverlast of terugkomende verstoppingen:

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en aanleggen van rioleringen. Wat het probleem ook is, wij lossen het voor u op.