Rioolstank in huis

Er is niks vervelender in een woning dan de lucht van het riool. Wij kunnen snel achterhalen waar het probleem zit. Oorzaken van rioollucht zijn vaak:

Heeft u last van rioollucht in uw huis, bel dan meteen:

Rioolinspectie vertelt ons alles

Oorzaken van rioollucht zijn niet met het blote oog te achterhalen. Wij zullen met moderne apparatuur op zoek gaan naar het probleem om dit zo snel mogelijk op te lossen. Twee veelgebruikte methoden zijn rookdetectie en camera inspectie.

Rookdetectie:

Een beproefde methode om op open verbindingen en scheurtjes in het riool te testen, is het gebruikmaken van zogenaamde rookdetectie.Hierbij wordt met een rookgenerator rook in de afvoer geblazen, waarna het probleem zichtbaar wordt.Een ander signalement voor open verbindingen zijn rioolvliegjes in de kruipruimte.

Camera inspectie:

Een ander modern systeem om rioolproblemen te traceren is het gebruik maken van camera inspectie. Hierbij worden opnames en foto’s gemaakt, terwijl één van onze rioolspecialisten boven de grond, synchroon meeloopt met de camera. Op deze manier kunnen we precies achterhalen wat de locatie is van het probleem. Na uw akkoord zullen we precies op de plek gaan graven, waarna we het rioolprobleem vakkundig zullen oplossen.