Reinigen

Om verstoppingen te voorkomen is preventief onderhoud aan rioleringen van groot belang. Door de riolering om de zoveel tijd met hoge druk te reinigen, houdt u het riool schoon en zullen er zich minder snel ophopingen voordoen. Wij verrichten voor een groot aantal bedrijven zogenaamd rioolbeheer. Door het regelmatig onderhouden en inspecteren worden (mogelijke) problemen in een vroeg stadium ontdekt en kunnen dan aangepakt worden. Door het periodiek (preventief) reinigen van rioleringsstelsels wordt voorkomen dat afvalstoffen zich op kunnen hopen en op die manier verstoppingen kunnen veroorzaken.

Verstopt riool

Indien uw rioolaansluitingen niet meer naar behoren werken of er komt water omhoog op het moment dat ergens anders water de afvoer in loopt, dan is zeer waarschijnlijk uw riool verstopt. Het kan ook zijn dat de verstopping niet in uw eigen riool zit, maar in het openbare riool. In al deze gevallen raden wij het aan om dit door specialisten te laten oplossen die de kennis en middelen hebben om dit snel en vakkundig op te lossen. Doe daarom een beroep op de rioolspecialisten van Amerongen Rioolbeheer die al het materiaal bezitten om de situatie zo snel mogelijk weer op orde te krijgen.

Ontstoppingsdienst

Door de vele jaren ervaring weten wij hoe vervelend het is om met een verstopping te zitten. Wij weten hoe belangrijk het is om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat er niet nog meer schade verricht wordt. Laat ons u volledig ontzorgen door onze ontstoppingsdienst. Wij hebben alle kennis en middelen in huis om de situatie zo snel en zo goed mogelijk op te lossen.

Bel hiervoor naar 06-53622040 om een afspraak in te plannen of vul onze contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U hoeft bij ons ook niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is.

Ons Werkgebied

Bunschoten, Amersfoort, Leusden, Hilversum, Baarn, Eemnes, Soest, Nijkerk, Bussum , Bilthoven, Almere, Zeist, Laren, de Bilt, Woudenberg, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Soest, Blaricum en omliggende plaatsen.

foto reinigen pagina

werkgebied_1_300x298