Riool verstopt?

De kosten voor een riool laten ontstoppen in zijn €75 excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon
U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in de keuken, wc, badkamer of elders in/om uw woning. Amerongen Rioolbeheer is al ruim 25 jaar een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, welke u in kunt schakelen voor alle voorkomende rioleringswerken.

24/7 Ontstoppingsdienst

Door de vele jaren ervaring weten wij hoe vervelend het is om met een verstopping te zitten. Wij weten hoe belangrijk het is om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat er niet nog meer schade verricht wordt.Daarom hebben wij 24/7 een servicemonteur paraat staan om u te helpen in gevallen van nood Bel hiervoor naar 06-53622040 om een afspraak in te plannen of vul onze contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U hoeft bij ons ook niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is.

Ontstoppen met veer of door hoge druk

In de meeste gevallen is een ontstopping op te lossen door middel van een veer of hoge-druk.Welke van de 2 methodes we gebruiken hangt af van de diameter van de afvoer en de locatie van de verstopping.

Ons werkgebied

Bunschoten, Amersfoort, Leusden, Hilversum, Baarn, Eemnes, Soest, Nijkerk, Bussum , Bilthoven, Almere, Zeist, Laren, de Bilt, Woudenberg, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Soest, Blaricum en omliggende plaatsen.

foto riool ontstoppen

werkgebied_1_300x298