Riool ontstoppen Soest

Riool ontstoppen in Soest door een vertrouwd en bekend ontstoppingsbedrijf? Dan bent u aan het juiste adres. Amerongen Rioolbeheer is al decennialang de rioolontstopper in regio Soest. De kosten voor een riool laten ontstoppen in Soest zijn €75,- excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon
U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in de keuken, wc, badkamer of elders in/om uw woning. Naast het laten ontstoppen van uw riool in Soest, kunt u ons ook inschakelen voor inspectie, reparatie, reiniging, vervanging en aanleggen van een riool. Onze specialisatie is 100% gericht op alles wat met riolen te maken heeft, daarom is voor ons geen klus te klein of te groot. Wij hebben letterlijk alle middelen in huis om elke klus te klaren. Doe direct een beroep op de rioolspecialisten van Amerongen Rioolbeheer.

Rioolinspectie bij terugkomende verstopping of stank

Vaak zijn een terugkomende verstopping of  stankproblemen aanwijzingen dat er iets kapot is in het riool.  Omdat het probleem niet direct met het blote oog te zien is, is het moeilijk te traceren, tenzij je over de juiste kennis en middelen beschikt. Wij hebben meerdere mogelijkheden voor het traceren van de problemen in de rioleringen. Zo maken we gebruik van camera inspectie of  maken we gebruik van rookdetectie. Hierbij blazen we door middel van een rookgenerator rook in een leiding, zodat in geval van openingen  of scheurtjes de rook hier doorheen komt en we het probleem hebben getraceerd.  Op deze manier gaan we zeer efficiënt te werk en brengen we geen schade aan.

Riool ontstoppen Soest met veer of hoge druk

In de meeste gevallen maken we gebruik van ontstoppen door een ontstoppingsveer of hoge druk. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een hogedruk waterunit met een speciale spuitkop, waardoor door hoge druk de verstopping losschiet en zo dus verholpen wordt. Om nieuwe verstoppingen tegen te gaan, zullen we na de verstopping meteen het riool reinigen. Mocht een ontstoppingsveer en ontstopping met hoge druk niet werken, dan zullen we middels camera inspectie moeten achterhalen wat precies het probleem is en de oplossing met u bespreken. Wij zullen elke klus klaren, daar kunt u op vertrouwen. U hoeft bij ons niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is. Riool ontstoppen Soest? Neem contact op!

riool ontstoppen Soest

riool verstopt Soest