Riool ontstoppen Putten

Een verstopte riool laten ontstoppen in Putten door een erkend rioleringsbedrijf? Doe dan direct een beroep doen op het #1 ontstoppingsbedrijf in de regio. De kosten voor een riool laten ontstoppen in Putten zijn €75 excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon
U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in de keuken, wc, badkamer of elders in/om uw woning. Door onze kennis en middelen zullen wij de verstopping snel traceren en direct verhelpen.
Wacht niet te lang bij verstoppingen,  zodat er niet nog meer stankoverlast komt en er geen (niet nog meer) schade wordt aangericht.  Wij zijn al vele jaren een begrip in de regio als het aankomt op alles wat met riolen te maken heeft.

Riool ontstoppen Putten met veer of hogedruk

Het ontstoppen van uw riool gebeurt vaak middels een ontstoppingsveer of door hoge druk, of een combinatie van de twee. Bij ontstopping door hoge druk wordt gebruik gemaakt van een professionele hogedrukreinigingsmachine met een speciale spuitkop. Het is zeer belangrijk dat bij deze manier professioneel apparatuur gebruikt wordt en dat men weet welke spuitkop gebruikt moet worden. Verder is de techniek die gebruikt wordt erg belangrijk, ga daarom niet zelf aan de slag als u hier geen kennis van hebt, want anders kunt u schade aanbrengen en de situatie dus verslechteren.  Wees hier dus zeer voorzichtig mee en maak gebruik van de specialisaties van Amerongen Rioolbeheer.

Last van terugkomende verstopping of stank?

Heeft u last van een terugkomende verstopping of stank, dan is er iets kapot in het riool. Wij zullen middels camera inspectie of rookdetectie precies achterhalen wat er aan de hand is, om dit vervolgens vakkundig op te lossen. U hoeft bij ons niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is. Riool ontstoppen Putten? Neem contact op!

riool ontstoppen Putten

riool verstopt Putten