Riool ontstoppen Leusden

Een verstopte riool laten ontstoppen in Leusden door een ervaren en erkend rioleringsbedrijf? De kosten voor een riool laten ontstoppen in Leusden zijn €75 excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon
Naast rioolontstopping kunt u ons ook inschakelen voor renovatie, reinigen, aanleggen en inspecteren van het riool. Een verstopping kan veroorzaakt worden door een verstopping in uw eigen riool, maar het kan ook in het openbare riool zitten. Daarom is het belangrijk dat u dit door specialisten laat oplossen die de middelen en ervaring in huis hebben om het riool snel- en vakkundig te ontstoppen.

Riool ontstoppen met veer of hogedruk waterunit

In de meeste gevallen maken we gebruik van ontstoppen door hoge druk of een ontstoppingsveer. Welke techniek we gebruiken hangt af van de diameter van de afvoer en de locatie van de verstopping.  Met hoge druk wordt gebruik gemaakt van een hogedruk waterunit met een speciale spuitkop, waardoor door hoge druk de verstopping losschiet en zo dus (in veel gevallen) verholpen wordt. Om nieuwe verstoppingen tegen te gaan, zullen we na de verstopping meteen het riool reinigen. Mocht een ontstoppingsveer en ontstopping met hoge druk niet werken, dan zullen we middels camera inspectie moeten achterhalen wat precies het probleem is en de oplossing met u bespreken. Wij zullen elke klus klaren, daar kunt u op vertrouwen.

Rioolinspectie bij terugkomende verstopping of stankoverlast

Indien u last hebt van een verstopping of terugkomende verstopping, zullen we middels een inspectie achterhalen wat het probleem is. Zo maken we gebruik van camera inspectie en rookdetectie. Nadat we het probleem hebben getraceerd kunnen we direct overgaan tot het oplossen van het probleem. Hiervoor maken we gebruik van moderne technieken. Dit zijn één paar van de redenen waarom we al ruim 20 jaar een geliefd adres zijn wanneer het aankomt op alle voorkomende rioleringswerken. Neem gerust even contact op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak U hoeft bij ons niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is. Riool ontstoppen Leusden? Neem contact op!

riool ontstoppen Leusden

riool verstopt Leusden