Riool ontstoppen Hoevelaken

Een verstopte riool laten ontstoppen in Hoevelaken door een erkend ontstoppingsbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor een riool laten ontstoppen in Hoevelaken zijn €75,- excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon
Naast het laten ontstoppen van uw riool, kunt u ons ook inschakelen voor rioolinspectie, rioolreparatie, rioolreiniging, rioolvervanging en voor het aanleggen van een nieuwe riool. Onze specialisatie is 100% gericht op alles wat met riolen te maken heeft, daarom is voor ons geen klus te klein of te groot. Wij hebben letterlijk alle middelen in huis om elke klus te klaren. Doe direct een beroep op de specialisten van Amerongen Rioolbeheer. Neem contact op.

Riool ontstoppen Hoevelaken met veer of hogedruk

Amerongen Rioolbeheer heeft alle middelen in huis om de verstopping vakkundig op te lossen. De meest voorkomende manieren zijn het gebruik maken van een ontstoppingsveer of door hoge druk. Als dat niet mocht werken, dan maken we gebruik van onze inspectietechnieken om het probleem te achterhalen om vervolgens de juiste oplossing toe te passen. U hoeft bij ons ook niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is. Riool ontstoppen Hoevelaken? Neem direct contact op!

riool ontstoppen Hoevelaken

Riool verstopt Hoevelaken