Riool ontstoppen Hilversum

Riool ontstoppen Hilversum door een erkend ontstoppingsbedrijf? Doe dan direct een beroep op de rioolspecialisten van Amerongen Rioolbeheer. Wij zijn al decennialang het ontstoppingsbedrijf in regio Hilversum. De kosten voor een riool laten ontstoppen in Hilversum zijn vanaf €75,- excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
  • de voorrijkosten
  • het materieel
  • een half uur arbeidsloon
Door onze kennis en middelen zullen wij de rioolverstopping snel traceren en direct verhelpen. Wacht niet te lang bij verstoppingen, zodat er niet nog meer stankoverlast komt en er geen (niet nog meer) schade wordt aangericht. Wij zijn al vele jaren een begrip in de regio als het aankomt op alles wat met riolen te maken heeft.  Zoek daarom niet verder en neem direct contact op met onze ontstoppingsdienst om uw riool te laten ontstoppen in Hilversum.

Rioolinspectie Hilversum

Wij beschikken over de meest moderne middelen om oorzaken van stankoverlast of terugkomende verstoppingen te traceren, zonder aanbrengen van schade. Zo maken we gebruik van bijvoorbeeld rookdetectie of camera inspectie. Bij een camera inspectie gaan we middels een camera het riool in om eventuele verzakkingen of verstoppingen te traceren. Op deze manier gaan we zeer snel en efficiënt te werk. Nadat we het probleem gevonden hebben, kunnen wij middels onze moderne technieken het probleem snel- en vakkundig oplossen. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie, neem dan gerust even contact op.

Riool ontstoppen Hilversum met veer of hoge druk

Nagenoeg elke rioolverstopping in Hilversum kunnen we oplossen met een veer of hoge druk. Welke manier we gebruiken hangt af van de diameter- en locatie van de verstopping. Na het ontstoppen reinigen we het riool goed na, om zo de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. U hoeft bij ons ook niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is. Riool laten ontstoppen in Hilversum? Neem direct contact op!

riool ontstoppen Hilversum

riool verstopt hilversum