Riool ontstoppen Blaricum

Riool ontstoppen in Blaricum door de #1 ontstoppingsbedrijf in de regio? De kosten voor een riool laten ontstoppen in Blaricum zijn €90,- incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:

  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon

U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in de keuken, wc, badkamer of elders in/om uw woning. Ons rioleringsbedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het ontstoppen van elke soort afvoer, in- en om uw woning.

Het maakt niet uit we uw wc moeten ontstoppen, uw wasbak, uw regenpijp of uw riool onder de woning. Wij kunnen elke rioolontstopping in een handomdraai verhelpen. U kunt de rioolservice van Amerongen Rioolbeheer inschakelen voor rioolinspectie, rioolontstopping, rioolreparatie of rioolreiniging. 

 Verstopte afvoer in Blaricum? Wij hebben deze zo opgelost

Onze rioolservice beschikt over de meest moderne middelen om dit vakkundig te doen, zonder aanbrengen van schade. Zo maken we in de meeste gevallen gebruik van een ontstoppingsveer of hoge-druk om een rioolverstopping te ontstoppen. Welke methode we gebruiken om de riool te ontstoppen hangt af van de locatie van de verstopping en de diameter van de afvoer.

Na het ontstoppen zullen wij het riool goed reinigen, om zo de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren.

Rioolinspectie bij terugkomende verstopping of stank

Soms gaat een riool kapot door wortelgroei van omliggende bomen, slechte aanleg, riool van steenachtig materiaal of verzakkingen. In dit geval is niet met het blote oog te zien wat voor probleem er is, en waar. Wij gebruiken moderne technieken, zoals rookdetectie of camera inspectie om het probleem te traceren.

Riool ontstoppen Blaricum? Neem contact op!

verstopt-riool-Blaricum

riool-ontstoppen-blaricum