Riool ontstoppen Bilthoven

Een Riool laten ontstoppen in Bilthoven door ons gecertificeerd rioleringsbedrijf? Amerongen Rioolbeheer is hét adres voor alle rioleringswerken in de regio Eemland. De kosten voor een riool laten ontstoppen in Bilthoven zijn €75,- excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:
  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon
U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in de keuken, wc, badkamer of elders in/om uw woning. Naast het laten ontstoppen van uw riolering, kunt u ons ook inschakelen voor rioolinspectie, rioolreparatie, rioolreiniging, rioolvervanging en voor het aanleggen van een riool. Onze specialisatie is 100% alles wat met riolen te maken heeft, daarom is voor ons geen klus te klein of te groot. Wij hebben letterlijk alle middelen in huis om elke klus te klaren. Doe direct een beroep op de rioolspecialisten van Amerongen Rioolbeheer. Neem contact op.

Verstopte riool? Laat uw afvoer meteen inspecteren

Allereerst is het voor u belangrijk om te weten dat bij ons een riool hetzelfde is als een afvoer. Dus als we het hebben over riool ontstoppen, dan bedoelen we ook meteen afvoer ontstoppen en vica versa.

Amerongen Rioolbeheer heeft alle middelen in huis om de verstopping vakkundig op te lossen. De meest voorkomende manieren zijn het gebruik maken van een ontstoppingsveer of door hoge druk. Als dat niet mocht werken, dan maken we gebruik van onze inspectietechnieken om het probleem te achterhalen om vervolgens de juiste oplossing toe te passen.

Door de vele jaren ervaring pakken we elke rioolprobleem op de beste manier aan en houden we de kosten zo laag mogelijk. U hoeft bij ons ook niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is. 

Riool laten ontstoppen in Bilthoven? Neem contact op!

verstopt riool Bilthoven

riool ontstoppen bilthoven