Riool ontstoppen Amersfoort

Een riool laten ontstoppen in Amersfoort? Welkom bij de #1 ontstoppingsdienst in de regio Eemland. De kosten voor een riool laten ontstoppen in Amersfoort zijn slechts €75,- excl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:

  • voorrijkosten
  • materieel
  • half uur arbeidsloon

Amerongen Rioolbeheer heeft alleen VCA gecertificeerd personeel en is al vele jaren een begrip in de regio Amersfoort wanneer het aankomt op alle voorkomende rioleringswerken. Naast het ontstoppen van uw rioolafvoer kunt u ons ook inschakelen voor rioolrenovatie, rioolreiniging, rioolaanleg en rioolinspectie.

Een rioolverstopping kan in het riool onder uw woning zitten, maar het kan ook in het openbare riool zitten. Daarom is het belangrijk dat u dit door specialisten laat verzorgen die de middelen en ervaring in huis hebben om het riool snel- en vakkundig te ontstoppen. Neem contact op voor meer info of voor het maken van een afspraak.

Rioolinspectie bij stank of terugkomende verstopping

Vaak zijn aanwijzingen op een terugkomende verstopping of stankproblemen niet met het blote oog te zien. Daarom maken we gebruik van camera-inspectie of rookdetectie. Hierdoor kunnen wij met minimale overlast achterhalen waar het probleem in het riool zit, om dit vervolgens snel- en vakkundig op te lossen.

Riool ontstoppen Amersfoort met hogedruk of veer

Het ontstoppen van uw riool gebeurt vaak middels een ontstoppingsveer of door hoge druk, of een combinatie van de twee. Bij ontstopping door hoge druk wordt gebruik gemaakt van een professionele hogedrukreinigingsmachine met een speciale spuitkop. Het is zeer belangrijk dat bij deze manier professioneel apparatuur gebruikt wordt en dat men weet welke spuitkop gebruikt moet worden. Verder is de techniek die gebruikt wordt erg belangrijk, ga daarom niet zelf aan de slag als u hier geen kennis van hebt, want anders kunt u schade aanbrengen en de situatie dus verslechteren.  Wees hier dus zeer voorzichtig mee en maak gebruik van de specialisaties van Amerongen Rioolbeheer.

Verschil tussen riool ontstoppen en afvoer ontstoppen

Voor een leek denkt men bij riool ontstoppen aan iets andere dan afvoer ontstoppen. Bij een afvoer denkt men vaak aan de afvoer van een wasbak en bij een riool denkt men vaak aan de afvoeren onder het toilet en woning. Echter zijn beide precies hetzelfde. Als wij praten over riool ontstoppen, dan bedoelen we ook afvoer ontstoppen en andersom. Daarom kun je ons inschakelen voor welke verstopping dan ook in- en om uw woning/bedrijfspand.

Werkgebied

U kunt ons inschakelen voor riool ontstoppen in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten, Bussum, de Bilt, Eemnes, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Hoevelaken, Laren, Leusden, Nijkerk, Putten, Soest, Woudenberg en riool ontstoppen in alle andere omliggende plaatsen.

U hoeft bij ons ook niet de hele dag te wachten tot de servicemonteur bij u langskomt, want wij bellen een half uur voordat de monteur bij u is. 

Riool laten ontstoppen in Amersfoort? Neem direct contact op!

verstopt riool Amersfoort

riool ontstoppen amersfoort