Reviews

Onze klanten aan het woord

Wij kunnen zoveel goeds over onszelf vertellen, maar het is vertrouwder om dit van onze klanten te horen. Zelf ook je ervaring delen? Druk op de button hieronder!

Gemiddelde score: 4.7 sterren (gebaseerd op 20 reviews)

TOP

Wat een fijn bedrijf. Door een geannuleerde afspraak, moesten wij het liefst vandaag nog een bedrijf vinden voordat het weekend zou beginnen. Uiteindelijk kwamen we hier uit en ondanks dat het aardig vol zat met afspraken hebben ze er ons toch tussen gepland. Ze waren er eerder dan toegezegd en hebben het probleem vakkundig opgelost. Een ontzettend
aardige meneer en petje af voor hem. Ook nog een paar tips meegekregen.
Zeker een aanrader!

Patricia en Wim
mei 15, 2020

top.

Snelle reactie op het invullen van formulier op de website, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snel ter plaatse en top service.

Eddy Zemering
maart 12, 2020

Topper, held!

Snel en vakkundig verholpen.

Rick
februari 18, 2020

Super goed geholpen door Henk.

Super goed geholpen door Henk. Vriendelijk en professioneel.

m. van de Groep
februari 18, 2020

ik werd enorm snel geholpen.

Ik werd enorm snel geholpen. De medewerker was een beetje vreemd en verdiende direct na 10 minuten al een sigaret zij hij. Vreemde manier van kennis maken. Had geen camera bij hem. Die heb ik zelf maar laten komen. Uiteindelijk prima opgelost. Advies als je bij mensen thuis komt is de laarzen uit trekken best fijn als ze onder het vuil zitten. Maar nogmaals prima storing verholpen.

Arnold
februari 18, 2020

.

.

W. Kok
februari 18, 2020

Goed

Goed

Fam. Huijgen
januari 20, 2020

Henk is een topper

Henk is een topper

Brouwer
januari 18, 2020

gekomen op de afgesproken tijd

Gekomen op de afgesproken tijd, verstopping zeer vakkundig opgelost en dat alles met veel vrolijkheid!

Dagmar
januari 18, 2020

Respect voor wat deze mannen doen

Hoofdafvoer verstopt. Op zaterdagavond direct geholpen. Goede communicatie over wanneer monteurs aanwezig kunnen zijn. In het weekend dubbel tarief wisten we niet van te voren (wel logisch natuurlijk) maar zodra er iemand β€œvies!” uit je kruipruimte klimt maakt het eigenlijk niet meer uit wat het kost. Respect voor wat deze mannen doen. Goed geholpen.

Robbert Rietveld
januari 16, 2020

Ik ben helemaal blij!

Na mijn telefoontje waren ze in minder dan een uur al hier! We hadden een flinke verstopping en deze hadden ze zeer snel verholpen. Personeel zeer vriendelijk en bekwaam, zowel degene aan de telefoon als de mannen die de verstopping verhielpen. Ik ben helemaal blij!

Corine van Mourik
januari 16, 2020

Vriendelijke receptie

Vriendelijke receptie en makkelijk een afspraak te maken! Service was mooi op tijd met een belletje van te voren dat ze er aan kwamen.
Gelukkig was het probleem snel en professioneel opgelost met een korte uitleg over hoe je alles netjes kan onderhouden.

Sjoerd
januari 16, 2020

Probleem is verholpen

Probleem is verholpen. Echter, we zijn al twee weken bezig om de factuur te krijgen, terwijl er wel betaald is. Na twee weken bellen en een vooruitschuivend antwoord, kwamen we erachter dat de administratie nog anderhalve week op vakantie is. Niet professioneel in de communicatie.

Giovanna Lens
januari 16, 2020

snel en professioneel verholpen

in de ochtend gebeld en in de middag snel en professioneel de verstopping verholpen. Een aanrader!

Laurens Olieman
januari 16, 2020

Wat een goede service zeg

Wat een goede service zeg werken zeer netjes en snel binnen een uur probleem opgelost Inc nieuwe aansluiting van de afvoer . We bellen zeker de volgende keer weer als er een probleem is, een bedrijf om aan te raden .

Marcel brons
januari 16, 2020

Snelle service

Bedankt voor de snelle service

Irene van den Geest
november 16, 2019

Verstopping snel en vakkundig opgelost

Vriendelijke receptie, snelle service, meedenken en uitleg. De verstopping die we zelf niet wegkregen werd vakkundig en snel opgelost.

Joren Jacobs
oktober 13, 2019

Snel ter plekke

Snel ter plekke, probleem goed verholpen. Vriendelijk personeel.

Arnout van Halteren
oktober 5, 2019

Zeker een aanrader!

Enkele maanden geleden kwamen we erachter dat ons riool niet helemaal fijn liep. De monteur die langskwam adviseerde om te kijken met een camera. Hieruit bleek dat ons riool kapot was. Ongeveer een week later werd ons riool gerepareerd. Het ging vrij vlot en ze lieten de tuin keurig achter. Ik ben erg tevreden. Volgende keer als we een verstopping hebben, bellen we ze weer. Zeker een aanrader!

J Koelewijn
augustus 22, 2019

Binnen 45 minuten al opgelost

Na een verstopping van van mijn toilet stond ik letterlijk met mijn schoenen in het water. Tja, wat doe je dan… Zelf proberen; lukte helaas niet πŸ™ Toen gezocht naar een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Ik kwam uit bij Amerongen Rioolbeheer. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, ze waren binnen 30 minuten bij me thuis en 45 minuten later was het probleem opgelost. Kosten vielen hierdoor ook enorm mee πŸ™‚
Ik kan Amerongen eenieder aanbevelen!

Jon Kemperman
augustus 16, 2019

Deel uw ervaring

Schrijf hier een pakkende titel
Omschrijf hier uw ervaring