Specialisme

Wij zijn in tegenstelling tot bijvoorbeeld een loodgieter en installatiebedrijf volledig gespecialiseerd in alle voorkomende rioleringswerkzaamheden. Hierdoor kunt u niet alleen voor een rioolontstopper of rioolreiniging bij ons terecht, maar ook voor alle bijkomende reparaties en vervangingen van het riool.

Het ontstoppen, aanleggen, onderhouden en vervangen van rioleringen zijn onze specialisme. Om rioolproblemen snel en vakkundig te verhelpen, beschikken wij over een team rioolspecialisten. Ook beschikken wij over de nieuwste apparatuur om de problemen in de onzichtbare buizenwereld snel op te sporen en te verhelpen.

Een verstopping of storing komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. Daarom hebben wij 24/7 een servicemonteur beschikbaar. Deze monteur beschikt over een bus met hogedrukunit, frees- en veerapparatuur, handgereedschap alsmede materialen ten behoeve van het verrichten van kleine (nood)reparaties.

Ons Werkgebied

Onze monteurs zijn dagelijks op pad voor het oplossen van rioolproblemen. De meeste werkzaamheden vinden plaats in Bunschoten en directe omgeving zoals Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bussum, de Bilt, Eemnes, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Hoevelaken, Laren, Leusden, Nijkerk, Putten, Soest, Woudenberg en omliggende plaatsen. In de hele regio rekenen we bij verstoppingen geen voorrijkosten. 

Contact

Laat u gerust informeren naar de mogelijkheden. Heeft u direct hulp nodig bij een verstopping? Wilt u meer weten over de tarieven? Wij geven u graag alle benodigde informatie. Bel direct met de afdeling planning  06-53622040 of vul onze contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

wout over ons

werkgebied_1_300x298