Stankproblemen

Een niet goed functionerende riolering kan zorgen voor stankoverlast. Meestal zijn de oorzaken van stankproblemen een niet goed aangesloten riolering of een open aansluiting. Omdat stank niet met het blote oog te zien is, is het moeilijk om de herkomst van het probleem te traceren.

Rookdetectie

Wij hebben diverse mogelijkheden voor het traceren en inspecteren van leidingen. Een beproefde methode om op kleine lekkages te testen is het toepassen van zogenaamde rookdetectie. Met behulp van een rookgenerator blazen we rook in een leiding. In het geval van openingen of scheurtjes zal op die locatie de rook zichtbaar worden. Het uitvoeren van een goede rookdetectie vereist vakmanschap, zeker omdat rioleringen zich meestal ondergronds bevinden of op ander moeilijk bereikbare locaties, zoals in muren.

Camera inspectie

Wij hebben ons voor 100% gespecialiseerd in rioleringswerk. Bij het traceren van de diverse rioolproblemen maken wij daarom dus ook gebruik van de modernste hulpmiddelen. Voor het behalen van een goed resultaat van de inspectie is het noodzakelijk

Dat wij de eventueel vervuilde riolering eerst reinigen

Met behulp van een mobiel camerasysteem zijn wij in staat om uw riolering van binnen uit te bekijken en een video-opname te maken. Rioleringen kunnen zo gecontroleerd worden. Door op deze manier te werk te gaan lossen wij niet alleen het probleem voor u op, maar rekenen wij tevens af met de oorzaak van het probleem. Ook is tijdens een camera-inspectie te zien of het riool verzakt is en of er obstakels in de riolering vastzitten. Wanneer het probleem is vastgesteld kunnen wij dus uiterst efficiënt te werk gaan.

Periodiek onderhoud

Met name voor bedrijven in productiesectoren (zowel food als non-food) is het belangrijk om goed Rioolbeheer toe te passen, helemaal als er 24-uurs productie plaatsvindt. Wij zijn een ervaren partner op het gebied van Rioolbeheer: zowel ontstopping, reiniging, camera-inspecties, rapportages, reparatie, olie- vetafscheiders, herstel en aanleg worden door ons verzorgd, alles in eigen beheer

Het is beter te voorkomen dan te genezen.

Ons Werkgebied

Bunschoten, Amersfoort, Leusden, Hilversum, Baarn, Eemnes, Soest, Nijkerk, Bussum , Bilthoven, Almere, Zeist, Laren, de Bilt, Woudenberg, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Soest, Blaricum en omliggende plaatsen.

?

werkgebied_1_300x298